Macara de închiriat în Cluj

Macara de închiriat în Cluj

De când suntem preocupați de casele din container ne-am lovit de multe situații specifice pentru cei ce aleg să achiziționeze astfel de case. Asta ne-a determinat să scriem articole utile pe acest sector care pot fi găsite pe blogul Casa Container

Una din provocările importante este descărcarea și montarea containerelor, operațiune care trebuie făcută cu o macara. De obicei producătorii asigură încărcarea și transportul (nu toți) dar clientul trebuie să se ocupe de macra pentru descărcare și poziționare la locația aleasă. Pentru această fază e nevoie de o automacara.

Un astfel de utilaj se închiriază cu ora și trebuie planificat în prealabil pentru a nu plăti suplimentar staționare mașinilor care aduc containerele. Am colaborat bine cu cei de la Fortza care au automacara de închiriat în Cluj și împrejurimi la prețuri bune.

Pentru alte orașe dacă ne faceți recomandările adăugăm dar important este să vă asigurați că închiriați o macara care are lungimea brațului suficient de mare și poate ridica greutatea unui astfel de container. Pentru a afla parametrii necesari trebuie discutat cu producătorul containerelor care știe dimensiunea și greutatea lor.

Atenție e nevoie de automacara de 35 de tone sau automacara de 70 tone atunci puteți lua legătura cu Fortza, de obicei oamenii cauta macara și dau de oferte de preț pentru macarale turn folosite la în șantiere.

Sursă foto: Pinterest

29

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.