Mai ușor cu cratița

Mai ușor cu cratița

Despre asta chiar nu am scris niciodată dar orice lucru are un început. La bucătărie îmi place să mă învârt. Nu sunt genul de bucătar de concursuri dar pentru familia mea mă descurc bine și atâta vreme cât doar ei îmi sunt „juriul” chiar îmi place să câștig. Dar voi mai scrie despre asta cu detaliile aferente. Azi vreau să scriu despre o invenție interesantă, nu că ar fi nouă, care mie îmi place. Nu am achiziționat dar mă ispitește.

Niciodată nu mi-a plăcut să curăț cartofi. Sunt alergic, îi curăț doar dacă curge apa pe ei, adică sub jet de apă. Altfel, praful de pe ei mă irită rău de tot. Nu mi-a dat prin minte vreodată să caut mașini de curățat cartofii pentru că probabil trebuie să fii spital sau unitate militară să îți permiți, dar am găsit azi prin marele net, o chestie interesantă: mănuși pentru curățat cartofii.

Adicălea pui mănușile, pornești apa și freci în mănuși cartofii curățându-i eficient fără pierderi, pentru că se ia doar un strat foarte fin. Clar sunt interesante pentru „cartofii noi” dar nu știu cum se vor comporta la cei de toamnă. Mănușile pot fi folosite și pentru curățat morcovii sau ridichile sau alte „împielițate” din astea. Producătorii se laudă că mai sunt și rezistente la apă (cum altfel), pot fi folosite și în apă rece și în apă fierbinte (hmm) și sunt pe o singură mărime, adică universale și o singură culoare.

Deci, mănușile de curățat cartofi, pot ușura unuia ca mine o muncă neplăcută și să-mi facă viața de nano-bucătar, adică bucătar nesemnificativ, mai ușoară.

manusi-pentru-curatat-cartofi-always-fresh-18881

manusi-pentru-curatat-cartofi-always-fresh-54460

 

 

17

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.