Alo! Urgent-Cargus, ne revenim și noi?

Alo! Urgent-Cargus, ne revenim și noi?

Una din firmele cu care am colaborat foarte bine până acum a fost firma de curierat Urgent Curier. Spun până acum, că de la 1 ianuarie lucrurile s-au înrăutățit foarte repede. Întârzieri nepermis de mari, colete care zac prin depozite chiar în orașul în care trebuiesc livrate, faci comanda dar o ia a doua zi chiar dacă ți s-a confirmat că vine în aceeași zi, suni dar nimerești la București deși tu ai treabă cu un agent din zonă, nu mai vine curierul ca până acum ci te sună să vii tu în nu știu ce loc și altele.

Am crezut că treaba asta e izolată, dar din partenerii cu care colaborăm 5 ne-au spus… nu mai trimitem cu Urgent Curier că… și au motive serioase.

Se pare că unirea cu Cargus, unirea efectivă și de flotă, că sunt uniți de mai multă vreme, a fost de rău augur. Înainte funcționau ambele binișor, acum când ar trebui să meargă treaba și mai bine, merge în realitate foarte prost. La care mai adaug și migrația mare de oameni, le pleacă angajații vechi care știau bine mersul lucrurilor și le vin angajați noi, aproape necalificați în ale curieratului, unii din ei nerespectoși și impulsivi.

Colaborarea de până la finele lui 2015 a fost avantajoasă, oamenii respectuoși, incidentele minore și nesemnificative, am avut mereu o părere bună despre ei. Era firma pe care o recomandam fără emoții și pe care chiar o lăudam pentru orientarea și spre clienții care nu au mega contracte ci au volum mic de expediții cum eram noi 20-30 pe luna. Dacă nu își revin repede… vor pierde piață.

Alo, Urgent Cargus? Ne revenim și noi?

23

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.