Duolingo – Un joc util

Duolingo – Un joc util

De regulă nu mă joc. Nu am pe calculator sau telefon jocuri. Asta nu înseamnă că sunt un scorțos sau rigid. Are fiecare defectele sale, al meu este jucatul. Nu îmi place și gata. Îmi place fotografia, natura, îmi plac oamenii, îmi place călătoria, cerul, dimineața, ploaia și multe altele.

Totuși, am dat de un joc interesant. Nu e joc ci e un program de învățat limbi străine care prinde bine și la adulți si la copii. Se numește DuoLingo. Are versiune și pentru PC, laptop Android sau iOS. Un joc pe care eu l-am instalat pe telefonul copilului.

E structurat foarte bine programul, îți învață nivelul și greșelile și te direcționează excelent spre învățare. Un program extraordinar. Îți amintește în fiecare zi dacă nu ți-ai făcut „porția”, te premiază cu puncte pentru reușite, te încurajează și are și varianta sa iți vezi prietenii și nivelul lor.

Mai mult are un modul pentru profesori, care pot înființa clase și pot urmări nivelul elevilor lor. Modulul acesta în găsiți la adresa https://schools.duolingo.com/

Adresa la care găsiți „jocul” e www.duolingo.com

duolingo2

23

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.