Pentru cei ce au pierdut pe cineva drag

Pentru cei ce au pierdut pe cineva drag

Pe Mihaela Vlad, am cunoscut-o chiar aproape de începuturile proiectului ei, Există viață după doliu, Se lupta cu destoinicie pe un teren arid, se lupta să ofere o speranță celor ce trec prin doliu și le spunea în permanență că viața continuă și după doliu. Asta face și acum, doar că bebelușul, abia conceput la acea vreme, mi se pare un adolescent năzdrăvan acum. Are potențial și energie maximă.

Cei din București pot profita joia asta de o conferință gratuită organizată de Mihaela, la Casa de cultură a studenților, unde împreună cu alți oameni, iubitori de bine, vor susține gratuit tema „Planuri de viitor – inspirate de un dor” de la ora 16.00 la 20.00!

Dacă ați trecut prin momente dificile cauzate de pierderea cuiva, vă poate fi de mare folos acest timp sau dacă știți persoane aflate în această stare, le puteți recomanda să participe. Iată detaliile:

Ai între 15-30 ani și ai pierdut un om foarte drag? Te întrebi cum va fi viața ta de acum înainte? Vino să îi cunoști pe membrii comunității Planuri de viitor – inspirate de un dor la o conferință gratuită în București!

Suntem un grup de oameni tineri, visători, prietenoși, și fiecare dintre noi a pierdut pe cineva drag.

Vino și cu alți membri ai familiei tale, vor fi informații utile pentru toți!
Vă așteptăm cu drag la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, pe 15 octombrie 2015, de la 16.00 la 20.00!
http://planurideviitor.ro/cum-sa-treci-cu-bine-prin-perioade-grele-conferinta-gratuita

planuri de viitor cu dor

23

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.