Discriminarea bărboșilor

Discriminarea bărboșilor

Ca bărbos ce sunt, nu am putut să nu observ recenta luare de poziție a unor dascăli cu privire la elevii purtători de bărbi. Aceasta ar fi, conform opticii acelor domni și doamne, o lipsă de respect. Așadar, eu sunt cam nesimțit că port barbă. Spun „cam”din cauză că a mea nu e așa mare. Dară ăia cu „bărboaie” sunt total lipsiți de respect, după logica asta.

Așadar, domnii profesori și doamnele profesoare, se împiedică serios în bărbile unora, deși a acelui copil nu era deloc mare, abia îi dăduse puful, dar na, când ți se pune pata… e jale.

Azi, mi-a fost dat să merg în urma unor eleve care mergeau spre școală. Sincer… nu înțeleg de unde e adversitatea profesorilor față de barba băieților, în timp ce au toleranță maximă pentru costumații de dame de companie, în privința unor fete. Dimineață „elevele” erau pregătite mai degrabă de filmări, decât de învățat. Codițe erotice, ochelari largi, topuri albe descheiate prin care sânii erau împinși forțat „la vedere”, chit că unele nu aveau ce, ciorap plasă, pantof cu toc, fustă de „o palmă” și bineînțeles niște gentoaie cât o raniță de soldat, pe care o duceau pe mâna dreaptă, la care cel mai probabil aveau febră musculară.

No acum unde e dreptatea? Nu cumva au ajuns bărbații să fie discriminați? Până și femeia cu barbă a fost mai cu indulgență privită la EuroVision. Cum dai un semn de bărbăție cum te bărbieresc ăștia. Serios acum, de când barba poate fi considerată semn al lipsei de respect?

14

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.