Ca bărbos ce sunt, nu am putut să nu observ recenta luare de poziție a unor dascăli cu privire la elevii purtători de bărbi. Aceasta ar fi, conform opticii acelor domni și doamne, o lipsă de respect. Așadar, eu sunt cam nesimțit că port barbă. Spun „cam”din cauză că a mea nu e așa mare. Dară ăia cu „bărboaie” sunt total lipsiți de respect, după logica asta.

Așadar, domnii profesori și doamnele profesoare, se împiedică serios în bărbile unora, deși a acelui copil nu era deloc mare, abia îi dăduse puful, dar na, când ți se pune pata… e jale.

Azi, mi-a fost dat să merg în urma unor eleve care mergeau spre școală. Sincer… nu înțeleg de unde e adversitatea profesorilor față de barba băieților, în timp ce au toleranță maximă pentru costumații de dame de companie, în privința unor fete. Dimineață „elevele” erau pregătite mai degrabă de filmări, decât de învățat. Codițe erotice, ochelari largi, topuri albe descheiate prin care sânii erau împinși forțat „la vedere”, chit că unele nu aveau ce, ciorap plasă, pantof cu toc, fustă de „o palmă” și bineînțeles niște gentoaie cât o raniță de soldat, pe care o duceau pe mâna dreaptă, la care cel mai probabil aveau febră musculară.

No acum unde e dreptatea? Nu cumva au ajuns bărbații să fie discriminați? Până și femeia cu barbă a fost mai cu indulgență privită la EuroVision. Cum dai un semn de bărbăție cum te bărbieresc ăștia. Serios acum, de când barba poate fi considerată semn al lipsei de respect?

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *