Oameni faini – Familia Benko

Oameni faini – Familia Benko

Iar vă umplu capul cu experiențele mele auto, dar sunt încântat de unii oameni, pur și simplu încântat. Mașina mea, pentru că duc duminica câte trei ture din Axente la Agârbiciu, inclusiv copii care urcă cu mâncare în mâini, s-a jegărit rău de tot pe interior. Tapițeria arăta ca la un tractor deja. Devenise jegoasă pur și simplu așa că am căutat în Mediaș un loc în care să se ocupe careva de ea.

Așa am dat de Familia Benko pe internet și am luat legătura cu ei. Prețul mi s-a părut mare, dar analizând jegul din mașină, mi-am dat seama că merită banii. 170 m-a costat doar interiorul, că de exterior nu se ocupă. Am prins cu greu rând, pentru că omul e căutat. Azi dimineață am dus-o la „salon” care e destul de „dosit” printre străzi strâmte și pante abrupte :).

Acum, când deja ma luat-o de acolo, nu îmi pare rău deloc. Probabil numai nouă a mai arătat așa. A curățat totul în detaliu. De la tapițerii, podea, tavan, aparatura de bord, oglinda pana la portbagaj. Arată super. Sunt mulțumit!

Așadar, Familia Benko, intră pentru mine în categoria „oameni faini din Mediaș” Vă mulțumesc!

Repet, nu scriu pentru că sunt plătit, ci pentru că sunt mulțumit. Așa voi face cu cei care mă impresionează plăcut. Și nume mai am pe listă. Cine știe, poate stimulăm și pe alții să urmeze exemplele bune. Nu am scris și nu voi scrie pentru bani, reduceri sau pile.

20

3 Responses

 1. Liviu
  1 octombrie 2015
  • Filu
   1 octombrie 2015
 2. Germedi
  9 martie 2016

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.