Scriam de câteva zile despre cum Europa face deportări și cum, noțiunea de democrație, se dovedește a fi o mare păcăleală. Politicul va subordona așa numita democrație și dacă democrația nu mai este profitabilă, atunci se va termina.

Un caz similar de grav este ceea ce se întâmplă acum la ONU, unde o țară aflată pe primul loc în lume la violențele față de femei, minorități și disidenți, Arabia Saudită, a primit mandatul de coordonator al echipei de raportori. Astfel  Hassan Trad, din Arabia Saudită, a fost numit șeful unei comisii de ambasadori care supraveghează Consiliul pentru Drepturile Omului și care selectează experții, din țările unde ONU are mandat, experți care au ca și rol, raportarea încălcărilor drepturilor omului.

Grav este și faptul că ONU a ascuns sau nu a publicat această informație, deși schimbarea s-a produs de câteva luni.

La ce să te aștepți în continuare, ținând cont că regimul din Arabia Saudită a decapitat mai mulți oameni anul acesta decât ISIS. Când știi că de acolo vine Osama bin Laden, al-Qaeda și că probabil, e sursa sponsorizare a celor mai multe grupări teroriste sunite din lume?

Le ce să te aștepți dacă știi că acea țară, deși este săracă, e protejata marilor puteri și se pare că e chiar favorizată direct. Putem să ne așteptăm la democrație? La Pace? Nu ar fi realist…

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *