CFR își dă AERE

CFR își dă AERE

Da, să auzi și să nu crezi. Zice nenea Iosif Szentes directorul general al companiei că, CFR Călători are în pregătire un amplu program de dotare a trenurilor cu aer condiţionat, în baza unui ordin de ministru. „Din 2017 trebuie să avem toate vagoanele, inclusiv trenurile Regio, cu clima în funcţiune“, a explicat şeful CFR Călători.

Păi bine nenea Iosif, dar unde să pui climă. Uite aici niște poze făcute de mine azivară, unde să pui climă că nici geamuri nu ai?

Aaaa, că e vorba de bani și că e cineva, special, care trebuie să instaleze acele aparate, că e vorba de sume imense de bani sunt de acord. Vor fi unele fără geamuri dar cu aere de avion. E o mizerie insuportabilă în unele garnituri regio, pute a urină tot vagonul și băile sunt surse de infecție. La alea nu are rost să pui aer condiționat, crede-mă. La alea e nevoie să fie scoase din uz și înlocuite.

Apropo, ești deștept băiat. Tu și ai tăi. Deci 400 000 lei x 230 de vagoane… frumoasă lovitură nene. Ca să nu mai zicem și de faptul să se poate suplimenta suma.

14

3 Responses

 1. Liviu
  30 septembrie 2015
  • Filu
   30 septembrie 2015
   • Liviu
    30 septembrie 2015

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.