Nu ne murdăriți orașul

Nu ne murdăriți orașul

Oare credeți că ne place așa de mult de voi? Credeți că folosind culori stridente și fețe zâmbitoare ne convingeți? Credeți că multitudinea de bannere, afișe si futurași ne conving? Credeți că plasele de plastic, umbrelele, baloanele, pixurile, brichetele și calendarele cu fețele voastre ne trebuiesc nouă. Credeți că lăsându-vă fața pe toți stâlpii, pe toate gardurile, pe clădiri, vitrine si mașini noi o să vă iubim? Așa credeți că ne câștigați simpatia și votul?

Ei bine la cei mai mulți dintre noi NU, nu ne câștigați simpatia așa. Ceva similar a încercat înaintea voastră tovarășul. Ne tapeta scoala, uzina, fabrica, garile si instituțiile cu faimoasele sale poze da tot nu l-a iubit lumea. El totuși avea bun simț, o facea organizat și curat nu se pișa ca dulăii pe toți stălpii. Nu poți câstiga aprecierea sau simpatia cuiva tapetându-i camera cu posterele tale. Nu ne câștigați simpatia nici dacă vă “dumnezeiți” deodată vizitând la maraton zeci de biserici, nici măcar rostind discursuri fade lipsite de sens cu promisiuni tâmpe pe care nu le cred nici copii. Nu ne conving nici zâmbetele false, nici hainele si accesoriile foarte scumpe de pe voi. Vrem oameni cu teamă și repect de Dumnezeu și de semeni.

Credeți că doar murdărindu-vă adversarii ne faceți să vă votăm? Credeți că dovedind că altii au furat mai mult decât voi ne convingeți? Credeți că asociindu-vă cu nume care de care mai ciudate și controversate vă vom vota? Credeți că dacă reușiți să păcăliți oameni de calibru intr-un moment de neatenție să pozeze alături de voi o să vă apreciem?

Ei bine iarăși NU. Vrem oameni cinstiți, integri și de calitate.

Așa că vă rugăm să nu ne mai murdăriți orașele, satele, străzile, gardurile. Nu ne mai murdăriți retina cu chipurile voastre prelucrate pe calculator. Nu mai vrem să vă vedem doar pe voi. Vrem să vedem cerul nu bannerul, vrem să vedem orașul curat nu plin de noroi, bannere si afișe. Arătați că vă pasă implicându-vă nu impunându-vă. Noi vrem oameni de calibru dar din păcate oamenii importanți cu potențial nu se bagă în mocirla în care ați transforamt politica.

Țin să vă spun că “dedicația” asta e pentru toți cei care au bannere în orașele din România indiferent de culoare politică pentru că deja au mers prea departe. Nu mai vreau sa vad 15 afișe similare pe un gard. Nici fețe de 50 de metri patrati pe blocuri. NU fac decat să mă transforme într-un susținător al votului de blam acordat fără părtinire tuturor partidelor.

 

 

 

 

26

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.