ORANGE – Fără abonament

ORANGE – Fără abonament

Și cum ne aflăm la capitolul reorganizare financiară a familiei unul din aspectele luate în calcul a fost abonamentul Orange. Nu aveam abonament mare, Delfin 6, dar la calulul simplu suna așa. Cam 6 euro abonamentul 600 min in retea si 60 nationale + plata fiecarui SMS trims + Orice depăsire taxata ne ridicam de regula la 8 euro.

Calculul dupa care am mers zice că la PrePay avem: 5 euro pentru 2000 de minute sau SMS-uri si 100 de minute nationale (sau 75 nationale si 75 mb net) deci de ce am plăti 8 euro cand putem plati 5 pentru beneficii duble.

Așa că am sunat la ORANGE si dupa ceva negoieri: că să schimbăm abonamentul, că să luăm opțiuni etc omul a accetat că eu vreau cartela că de nu plec de tot. Așa că s-a programat trecerea la următoarea perioadă de facturare și suntem liberi. Dacă se vor mai schimba politicile și vor fi mai avantajoaste abonamentele in viitor iar ne vom repoziționa.

Am început un program de revizuire și ajustare a comportamentului nostru financiar și vom lua multe măsuri de genul acesta in viitor.

20

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.