La curățenie …

La curățenie …

Am auzit până acum de campania Lets Do It Romania și am văzut anul trecut poze și articole scrise pe multe bloguri. Am văzut și în Mediaș că cei de ai locului conduși de Cristina au făcut treabă bună. Au colectat gunoi mult de pe urmele clor care nu stau bine la capitolul responsabilitate.

Și pentru că în felul acesta vreau să dau și eu o mână de ajutor vreau să vă îndemn să citiți despre asta pe pagina lor la adresa www.letsdoitromania.ro . Trebuie să vă anunț că acolo găsiți și detalii despre premuule pe care HP România le pune la bătaie în sprijinul proiectului și anume laptop și imprimante.

 Campania Blogal Initiative pentru Lets Do It Romania împreună cu HP România este menită să stimuleze participarea la aceste acțiuni a cât mai multor oameni.

Let's Do It Romania - 24 Septembrie 2011Adevărul e că multi oameni nu dau 2 bani pe curățenie, mediu si respect, asta doare, asta necesita munca și ma gânesc ce putem face pentru a responsabiliza mai mult oamenii ca aceste campanii să aibă și un efect preventiv.

21

No Responses

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.