O bijuterie

O bijuterie

Am cautat mult un telefon care sa fie telefon si atat. Voiam doar sa tina bateria, sa aiba agenda mare si daca se poate dual sim si se pare ca dupa multe cautari l-am gasit. Este Dual sim LG GX200

M-a surprins placut acest telefon din mai multe motive.

 1. Pentru ca bateria tine de uiti ca trebuie sa il incarci. 1600 de ore in asteptare sau 15 ore de convorbire. Asa scrie pe specificatii si se pare ca se apropie serios in realitate de specificatiile sale. A venit bateria semi incarcata. Avea 2 linii si o saptamana l-am butonat, ascultat muzaica, ca sa scada o linie si inca nu a scazut.
 2. Dual sim. Merg 2 cartele pe 2 retele diferite. Cand esti sunat ti se aprinde si un led mic si vezi imediat pe care cartela esti sunat.
 3. Agenda mare. 1000 de contacte cu mai multe pozitii. Mobil, Fix, Fax, Email.
 4. Design simplu si robust, usor de intretinut.
 5. Meniu in romana, foarte aerisit si intuitiv.
 6. Ceasul. Imi place ca poti programa pana la 5 ore diferite pentru alarma.
 7. Soti sincroniza contactele cu cele din Outlook si asta e un mare avantaj in cazul meu. Nu era treaba usoara sa copii manual 800 de contacte.
 8. Are pret bun 314 ron.

Imi place ca e o bijuterie. Imi par butoanele cam slabute si cred ca ar putea sari in timp dar ramane sa vad daca e asa sau nu. Oricum cei care l-au cumparat au scris doar pozitiv despre el.

14

2 Responses

 1. Andrei Jităreanu
  4 aprilie 2011
 2. Filu
  21 aprilie 2011

Write a response

Poți primi articolele viitoare
pe eMail

Înscrie-te și vei fi anunțat imediat ce apare ceva nou.

Multumesc de abonare.

Ceva nu a mers.