Google chromeVersiunea finală a browserului celor de la Google a fost lansată de curând, Google încercând astfel să ţină pasul cu browserele concurente, de care Chrome se apropie vertiginos ca popularitate , fiind deja pe locul 3 în topul preferinţelor utilizatorilor.

Google Chrome este un browser open source, care combină un design minimal cu cele mai sofisticate tehnologii existente la ora actuală, alături de inovaţii noi, menite să ne facă navigarea pe net uşoară, sigură şi rapidă.

Ce îmi place la Google Chrome:

  • Sincronizarea bookmark-urilor. Este vorba de sincronizarea listei de site-uri favorite, în aşa fel încât să ai aceleaşi bookmark-uri pe toate calculatoarele pe care foloseşti Chrome.
  • Viteza mai mare de încărcare a paginilor. Chrome se dovedeşte, în testele sintetice, de două ori mai rapid decât Firefox.
  • O singură căsuţă pentru orice – astfel în bara de adrese veţi primi şi sugetiile Google
  • Thumbnails pentru site-urile cele mai vizitate.
  • Posibilitate de navigare făra urme – astfel,dacă nu vreţi ca ceilalţi utilizatori ai calculatorului, să vadă activitatea dvs. online alegeţi această opţiune de a naviga fără urme.
  • Navigare mai sigură – Google vă alertează atunci când sunteţi pe cale, să accesaţi un site, care v-ar putea infecta calculatorul cu malware.
  • Taburi multiple, dinamice.
  • Cei de la Google au afirmat că Google Chrome 4 aduce 1.500 de funcţii noi. Nu trebuie să restartezi browser-ul după de instalezi ori dezinstalezi o extensie.

Daca te-am convins il poţi descărca de aici GOOGLE CHROME

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

7 comentarii la „Google Chrome 4 final îmi place!

  1. Si eu folosesc Firefox dar din pacate e gras. Priveste putin in task manager si vezi cata papa. Papa prea mult dupa parerea mea. Si au am deschise mereu macar 12 -15 pagini. Oricum daca imi placa nu inseamna ca renunt la celelalte.

  2. si eu am fifrefox si imi place mult…. adica imi placea mult pentru ca avea niste add-ons pentru ftp foarte bune…. acuma, ma cam tenteaza google chrome asta.. nu stiu o sa il tin saptamana viitoare in test sa vad :))

    pentur ca eu daca renunt la mozilla, apoi trec 100% pe altul cu tot cu bookmarks si cu tot 🙂

  3. La chrome ai optiunea ca bookmarks-urile sa fie la ei pe server stocate. La Firefox daca folosesti Xmarks tot pe un server ajung. Bune inventii astea.

  4. Prefer IRON, care este :

    The browser is based on the Chromium-source and offers the same features as Chrome – but without the critical points that the privacy concern.

    We could therefore create a browser with which you can now use the innovative features without worrying about your privacy.

    Mai multe detalii aici:
    http://www.srware.net/en/software_srware_iron.php

    Eu folosesc portable IRON

  5. Da ai dreptate. E bun programul imi pare ca papa mai putine resurse. Oricul il am instalat. Mai vedem ce poate.

Comentariile sunt închise.