Iată că, drepturile oamenilor se restrâng tot mai mult. Problema vaccinelor e una foarte complexă și cu siguranță se vor găsi mulți care vor lua apărarea necesității obligării vaccinării. Ea ne dovedește sclavia pe care o trăim, fără a lăsa loc de interpretări. Libertate, dar cu constrângeri tone.

Știu că unii zic acum, nene dar dacă ne îmbolnăvești copii noștri din cauză că nu ești vaccinat? Eu le răspund simplu: Cine îmi dă garanția că nu ăla vaccinat îl va îmbolnăvi pe al meu? Poate cineva garanta că un copil vaccinat nu va lua sub nici o formă boala? NU.

Nu vreau să trec pe teorii conspiraționiste deși, cartea doamnei Christa Todea Gross are 400 de pagini documentate cu lucrări științifice scrise nu de dânsa sau de cei ce se opun vaccinării, ci de oameni care nu au opoziție față de fenomen, 400 de pagini în care se dovedește științific nocivitatea lor.  Nu e deloc greu de aflat ce se află în spatele acestor campanii. Controlul populației e criteriul principal care contează. Avem drepturi, doar cât ne dă Big Brother, atât, nimic mai mult. Să nu uităm de recentul asasinat în care, Jeff Bradstreet, unul dintre cei mai cunoscuți și controversați doctori anti-vaccin, a fost ucis când a dovedit clar, că autismul de vaccinuri e provocat.

Îmi amintesc de o discuție care se pornise la un moment dat, referitor la sterilizarea țiganilor care fac mulți copii și nu se ocupă de ei. Atunci a fost „măcel” de cuvinte. Cum dom-le să sterilizezi? Ce? Sunt animale? Iată că acum ne consideră animale pe față. Ei consideră că noi suntem tâmpiți și nu ne putem purta de grijă. Ei știu mai bine și binele lor e regula.

Libertatea e o mare iluzie, tot așa ca și democrația. Ești liber doar dacă te lași constrâns, atât, dacă nu te supui biciului, simți gardul de sârmă ghimpată imediat. Dacă nu faci copilului vaccinul, ești considerat părinte iresponsabil și „și se confiscă copilul” iar tu, pericolul public numărul unu pentru copilul tău ești încarcerat. Ești un pericol pentru el și pentru societate.

Ce treabă are asta cu libertatea? Nu vreau vaccin și nu mă interesează să îl dau la școlile voastre, atunci de ce? Pur și simplu pentru că suntem sclavi, nimic mai mult, doar sclavi.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

One thought on “Vrei, nu vrei, vaccin tot iei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *