Azi vă propun ceea ce eu folosesc de multă vreme. Pentru mine, e foarte important ceea ce aud când lucrez. Nu că aș avea abilități sau cunoștințe muzicale ci pentru că sunt conștient de importanța a tot ce intră în mine și aici sunetele nu fac excepție.

Ca iubitor de natură, îmi place sunetul naturii. Îmi place să ascult vântul, valurile, clipocitul lin al apei sau zgomotul unei cascade. Lemnul care trosnește când arde, sunetul ploii și cadruc creat de aceasta. Ador cântecul greierilor noaptea și multe alte sunete „naturale”.

Din cauza asta, descoperirea paginii web NOISLI, a fost una care m-a bucurat mult. Acolo îmi creez ambientul care îmi place din toate aceste sunete pe care le iubesc. Fie că vreau să rămân „în priză” să pot lucra eficent, fie că vreau să mă relaxez aici pot configura sunetele așa cum îmi place.

E adevărat. Nu e foarte natural dar e o imitare reușită. Probați și ascultați.

noisli

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *